Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pár tipp használt laptop vásárláshoz!

A zöldek jobban örülnek, hogy ha használt laptopot vásárol az ember. Ha mi is örömteli hanglatban akarunk hazaérni egy használt laptoppal a kezünkben, akkor javasolt az alábbi lépések végrehajtása:

  1. Ha a legjobb használt laptopról álmodozol, akkor nézd meg elsőnek a tavalyi vagy tavaly előtti legjobb laptopok listáját és az alapján válassz.
  2. Sokan töprengünk azon, hogy ha megvan a kiválasztott modell, akkor hol vásároljuk meg. Ez a döntés szinte a legegyszerűbb. Elég sok webáruház közül választhat az ember. De, aki a legtöbb garanciát vállalja Magyarországon belül annál kell letenni a voksot. (Sok esetben inkább ahol a legtöbbet kiterjeszthető a garancia)
  3. Amikor megérkezik a laptop, érdemes ellenőrizni esztétikailag.
  4. Bekapcsolást követően az összes bemenetet, kapcsolatot tesztelni kell. Általában van 14 napunk visszaküldeni magyarázat nélkül az elállási jog felhasználásával. Ezt érdemes kihasználni, ha valami nem tetszik a gépen.
  5. Továbbá tesztelni kell, hogy megfelelően működik a háttértár. Ezt a legegyszerűbben a HDD Sentinel programmal tehetjük meg.
  6. Hagyd bekapcsolva pár órát, ezzel egyből kiderül az akkumulátor tényleges üzemideje. Ha nem a leírtaknak megfelelően működik, akkor vedd fel a kapcsolatot az eladóval.

019732419403061519_81_frinov242017172359gmt0100cetdelllatitudee5530153327feketeezustlaptop2jpg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Véleményem szerint, ha a használt laptopot szeretnél vásárolni akkor válasz a laptoptrade.hu webáruházat.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.